Mijn nieuwe boek 'De operetteclub' is gepubliceerd! Na veel uren van zwoegen achter mijn PC, de nodige - tijdelijke - writers blocks en wat 'geniale ingevingen' is het nu eindelijk klaar en ik ben er ontzettend trots op! Ik heb mijn boek uitgegeven via Mijnbestseller.nl en daar is het onder andere ook te koop.

Hieronder staat een korte omschrijving van mijn boek:

De auteur neemt u mee naar 'De operetteclub' en laat u kennismaken met koorleden en solisten, die tussen het zingen door wel wat te vertellen hebben. Tevens worden er een aantal operettes aan gedaan.

In het tweede deel van deze uitgave werd Windig geďnspireerd zelf een operette te schrijven: ‘De Flierefluiter’. Mocht het zo zijn dat deze operette nooit live zal worden uitgevoerd, dan is het geen enkel probleem. In ieder geval is de operette uitgevoerd op papier. Zo kan de lezer zelf zangteksten de vrije loop laten en denkbeeldige muziek erop botvieren!

Laurens Windig (1943) is een productief schrijver oftewel een multitalent met een rijk creatief leven. Hij begon met schrijven van libretto's en poëzie, wat uiteindelijk resulteerde in het schrijven van verhalen. De auteur was persoonlijk ook verbonden aan de ‘Operetteclub’. Door zijn creativiteit bracht hij het van koorlid tot regisseur.
Hij benoemt dit boek autobiografisch. Niet alle namen zijn uit oogpunt van privacy aangepast.

Hopelijk heb ik hiermee uw interesse kunnen wekken in mijn boek. Het is te koop via deze url: 

http://www.mijnbestseller.nl/books/204490