Deze romans zijn te bestellen via de webwinkel van Boekscout https://www.boekscout.nl/shop2
Bol.com & alle boekhandels.

 

  

 


€ 18,95

IISBN: 9789402223538

 

Samenvatting

Twee op leeftijd zijnde ras-Amsterdammers zitten vaak met elkaar op terrassen, verspreid over de hele stad. Zij bekijken met veel humor het passerende publiek. Al gauw worden ze ook ‘wandelmaatjes’ die vooral over het leven praten en ze wisselen dit af door ontmoetingen met bijzondere personages. Dit zorgt voor een intrigerend en afwisselend geheel, waar humor en drama in elkaar zijn verweven.

Een goede combinatie, die sterk is uitgewerkt. Het resultaat is een bijzondere bundel van anekdotes, proëzie en personages, die je in één ruk uit wil lezen. Kortom: voor iedere lezer herkenbaar.

 

*

 

€ 20,49

ISBN: 9789402232424

 

Samenvatting

Hoe belangrijk een bed is weet iedereen. Er zijn droombedden met heerlijk verende matrassen en dito hoofdkussens. En wat dacht je van donzen dekbedden? Het ligt vaak aan de mensen op zich. Ieder mens heeft een andere wens. De verhaallijn in dit boek leidt u naar een bijzonder bedpaleisje in de Belgische stad Antwerpen. De voorraad van deze beddenzaak is breder dan men denkt en er worden ook waterbedden verkocht. Een zeemeermin valt eerder voor een waterbed, want een goed bed is voor ieder lichaam anders.

Waar moet een meermin anders met haar staart en vinnige vinnen naar toe? Ze slapen tegenwoordig niet meer op rotsen en in schelpen.

Vrouwen hebben meestal een andere keuze dan mannen. Wat denk je van kussengevechten? De Oostenrijkse kunstschilder Gustav Klimt en zijn vrouwen wisten er alles van. Vaak rijmt het allemaal wel in deze trilogie. Men zal zich aan elkaar moeten aanpassen, in welke vorm dan ook. De verhaallijnen zijn toegedekt in proza en poëzie, qua samenhang benoem ik ze als proëzie.
 

 

*